Bio-kutak logo

BRAŠNO OD BUNDEVE 200g

BRAŠNO OD BUNDEVE 200g

Šifra: 620

150 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: INTERPAK

Zemlja porekla: Srbija

BRAŠNO OD BUNDEVE 200g

Opis:

Proteinsko brašno-prah od semena golice (bundevino brašno) je mlinski proizvod koji sadrži duplo više proteina nego meso, pa je samim tim preporučljivo za vegeterijansku i vegansku ishranu. Ovo brašno je zelene boje, a nastalo je od ostatka semena golice koji se dobija posle hladnog ceđenja ulja. Sadrži više od 60% proteina u sebi i ima visoku energetsku vrednost. Bogato je biljnim vlaknima, cinkom i omega masnim kiselinama, koji doprinosi očuvanju imuniteta. Nutricionisti posebno preporučuju redovno korišćenje ovog brašna u ishrani radi poboljšanja pravilne funkcije prostate.Proteinsko brašno-prah od semena golice (bundevino brašno) je mlinski proizvod koji sadrži duplo više proteina nego meso, pa je samim tim preporučljivo za vegeterijansku i vegansku ishranu. Ovo brašno je zelene boje, a nastalo je od ostatka semena golice koji se dobija posle hladnog ceđenja ulja. Sadrži više od 60% proteina u sebi i ima visoku energetsku vrednost. Bogato je biljnim vlaknima, cinkom i omega masnim kiselinama, koji doprinosi očuvanju imuniteta. Nutricionisti posebno preporučuju redovno korišćenje ovog brašna u ishrani radi poboljšanja pravilne funkcije prostate.

Uputstvo:

Ima odličan ukus i može se dodavati svim drugim vrstama brašna kod pripreme hleba i najrazličitijih vrsta peciva, kako zbog povećanja proteinskog, a smanjenja ugljenohidratnog udela u proizvodima, tako i zbog izuzetno dekorativne zelene boje. Najčešće se upotrebljava kao dodatak pri pravljenju proteinskih šejkova i smutija. Takođe se može dodavati u čorbe i druga kuvana jela ili u salate.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.