Bio-kutak logo

ANANAS KANDIRANI

ANANAS KANDIRANI

Šifra: 163

1150 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: roba na merenje

Zemlja porekla: TAJLAND

ANANAS KANDIRANI

Opis:

Ananas je voće koje potiče iz Srednje i Južne Amerike. Danas je veoma rasprostranjen u celom svetu i veoma cenjen jer spada u jako zdrave, a niskokalorične namirnice. Sadrži preko 15 minerala, a posebno je bogat manganom. Bogat je C vitaminom i vitaminima B grupe. Sadrži enzim bromelin, koji je sličan pepsinu, našem enzimu koji služi za varenje belančevina. Delotvoran je kod detoksikacije organizma, čisti creva i pomaže kod mršavljenja. Prevencija je osteoporozi.

Uputstvo:

Kandirani ananas je najbolje konzumirati za doručak, kao dodatak pahuljicama jer sadrži šećer koji nam daje dodatnu energiju, naročito u hladnim, zimskim danima. Može se dodati kolačima ili mafinima od integralnog brašna, čime dobijamo hranljivu i zdravu užinu.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.