Bio-kutak logo

PIRINAČ CRVENI ORGANSKI 250g

PIRINAČ CRVENI ORGANSKI 250g

Šifra: 789

270 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LUČAR doo

Zemlja porekla: KAMBODŽA

PIRINAČ CRVENI ORGANSKI 250g

Opis:

Jača srce i tanko crevo, povećava vitalnu energiju i dovodi organizam u balans. Crveni pirinač sadrži lovastatin koji utiče na smanjenje nivoa holestrola (LDL) u krvi. Crveni pirinač sadrži nekoliko komponenti koji se nazivaju monakolini, supstance koje inhibišu sintezu holesterola, što za sobom povlači snižavanje nivoa holesterola. U Kini se, za vreme dinastije Tang ovaj pirinač koristio kao lek, u spisima iz vremena dinastije Ming je zabeleženo da je to lek za stomačne probleme, cirkulaciju krvnih sudova, kao i opšte zdravlje stomaka.

Sastav:

Organski crveni pirinač.

Uputstvo:

1 šolja pirinča i 2 šolje vode kuvati 45 minuta na tihoj vatri.Crni pasulj ima pozitivno dejstvo na bubrege (diuretik je) i sistem reproduktivnih organa. Koristi se kod lumbalnih bolova, bolova u kolenima, nekontrolisanog izbacivanja semena kod muškaraca i kod sterilnosti, kod promuklosti, kamena u bubrezima, noćnog mokrenja, teškoća pri uriniranju i toplih valunga kod menopauze.

Nutritivne vrednosti:

Energetske vrednosti 1528kJ/360kcal Masti 2.5 g, od kojih zasićene masne kiseline 0.33 g, ugljeni hidrati 76 g, od kojih šećeri 0.12 g, proteini 7.2 g, vlakna 2.7 g, so 0 g.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.