Bio-kutak logo

OVSENE PAHULJICE BEZ GLUTENA ORGANSKE 200g

OVSENE PAHULJICE BEZ GLUTENA ORGANSKE 200g

Šifra: 758.1

230 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: BEYOND

Zemlja porekla: SRBIJA

OVSENE PAHULJICE BEZ GLUTENA ORGANSKE 200g

Opis:

Ovas je odličan izvor rastvorljivih biljnih vlakana i sadrži beta glukane koji mogu da snize holesterol i doprinesu stabilizaciji nivoa šećera u krvi. Pored toga, ovas je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten, što je važno za one koji nastoje da izbegavaju gluten u ishrani iz zdravstvenih razloga. Ovsena kaša ili ovsene pahuljice za doručak mogu da nam pomognu da održimo zdravu telesnu težinu. Doručak na bazi ovsene kaše u stanju je da nas potpuno zasiti, pošto ovas sadrži kombinaciju proteina i biljnih vlakana u veoma dobrom odnosu. (Važno je da se osećamo siti posle doručka, da ne bismo posezali za slatkišima i gickalicama do ručka.) Superfood ovsene pahuljice ne sadrže gluten i pod kontrolom su akreditovane laboratorije. Idealna su hrana za osobe koje su na bezglutenskoj dijeti.

Sastav:

100% organske ovsene pahuljice,

Uputstvo:

1 šolju ovsenih pahuljica preliti sa 1,5 šolja tople vode ili neke druge zagrejane tečnosti. Po želji dodati sušeno voće i orašaste plodove.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.