Bio-kutak logo

EXTREME MAKA PRAH ORGANSKA 100g

EXTREME MAKA PRAH ORGANSKA 100g

Šifra: 8606108943724

570 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: WE ARE ONE

Zemlja porekla: PERU

EXTREME MAKA PRAH ORGANSKA 100g

Opis:

Extreme maca mix u sebi sadrži jednak procenat sve tri organske i sirove peruanske make: crvene, crne i zlatne. Maka je najpoznatiji adaptogen, te se koristi za jačanje libida, povećanje plodnosti, hormonalni balans, podizanje nivoa energije i jačanje imunteta. Crvena maka je poznata kao najbolji adaptogen za žene, crna za muškarce, a zlatna je izbor za starije osobe. Kombinacijom sve tri vrste organske make dobija se najpotentniji oblik proizvoda. Maka se može svrstati u adaptogene i deluje slično žen-šenu, reiši prečurki, ašvagandi i drugim medicinskim biljkama. Za razliku od biljaka koje sadrže kofein, maka podiže budnost, ali nema supstance sa stimulativnim dejstvom na centralni nervni sistem, već pokreće rad hormona. Adaptogene biljke su jedne od najvažnijih biljaka za današnji moderan način života – jer se suprotstavljaju raznim fizičkim, hemijskim ili biološkim izvorima stresa tako što povećavaju sveopštu otpornost na nespecifičan način, omogućavajući organizmu da se adaptira na stresne okolnosti. Ne samo što promažu u borbi protiv posledica dugoročne izloženosti umerenog stresa, već deluju i kao tonik, stimulišuči imunitet i poboljšavajući generalni osečaj dobrog stanja tela.

Sastav:

100% organski miks praha: crvene, crne i zlatne make u jednakoj razmeri.

Uputstvo:

Žene uzimaju dnevnu dozu od 3gr što je srednje popunjena kafena kašičica Muškarci zbog veće konstitucije koriste 5g make dnevno što je puna kafena kašičica praha. Prah se može pomešati sa jogurtom, sokom, mlekom...

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.