Bio-kutak logo

NAČIN ISPORUKE I PLAĆANJA

Način isporuke

1. KURIRSKOM SLUŽBOM

Isporuka proizvoda vrši se u okviru teritorije Republike Srbije u roku od 48 sati ako su svi artikli na skladištu i kada Vam naš zaposleni telefonski potvrdi porudžbinu.
Pošiljke šaljemo radnim danima. Sve pošiljke primljene do 12 časova i potvrđene od strane našeg osoblja poslaćemo istog dana, a biće isporučene najčešće u roku od 48 sati. Pošiljke koje primimo petkom od 12 časova do ponedeljka u 12 časova poslaćemo u ponedeljak.

Za isporuku su odgovorne kurirske službe. Sve porudžbine isporučuje kurirska služba POST EKSPRES po važećem cenovniku za unutrašnji saobraćaj.

U izuzetnim slučajevima robu može isporučiti i druga kurirska služba po njihovom važećem cenovniku.

2. LIČNO PREUZIMANJE U RADNJI

Ukoliko ste iz Subotice ili dolazite u Suboticu i imate mogućnost da svratite do radnje, nudimo i opciju ličnog preuzimanja u radnji.

Načini poručivanja

-Putem online prodavnice na sajtu
-Slanjem porudžbine na e-mail prodavnica.biokutak.subotica@gmail.com, sa svim potrebnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona, tačan naziv proizvoda i količina)

Načini plaćanja

1. PLAĆANJE POUZEĆEM

Kod plaćanja pouzećem prilikom preuzimanja porudžbine kuriru plaćate kupljene artikle i troškove dostave, u gotovini. Troškove dostave plaćate u odnosu na težinu pošiljke (cena je jedinstvena za celu Srbiju) i vrednost pošiljke (otkupnina). Visina otkupnog iznosa zavisi od vrednosti narudžbine.

2. PLAĆANJE PREKO RAČUNA

Samo za pravna lica, i to po dogovorenim uslovima