Bio-kutak logo

ZEOLIT 800g

ZEOLIT 800g

Šifra: 495

499 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: I-ZEOLIT DOO

Zemlja porekla: SRBIJA

ZEOLIT 800g

Opis:

Dodatak ishrani za detoksikaciju organizma sa antioksidantnim efektom.

Sastav:

Aktivirani mikronizirani zeolit (klinoptilolit, heilandit, analcin i mordenit).

Uputstvo:

Razmutiti 5 g “Zeolit”-a (kafena kašičica) u 2-3 dl vode, tople vode, mleka ili soka. Istu količinu vode možete popiti dodatno, nakon uzimanja “Zeolit”-a. “Zeolit” uzimati jedan čas pre ili posle jela. Između uzimanja lekova i “Zeolit”-a obavezno praviti pauzu 2-3h da se ne bi poništili efekti lekova. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Ukoliko se popije veća doza od propisane potrebo je popiti minimum 3-4 dl vode, zatim nastaviti terapiju prema uputstvu. Ne preporučuje se duplo uzimanje doze. Ukoliko ima zdravstvenih problema dozvoljena je povećana doza 7-10 dana. “Zeolit” se zbog nedovoljnog nivoa istraživanja ne preporučuje trudnicama, pacijentima na dijalizi, dojiljama i deci mlađoj od 5 godina.

Nutritivne vrednosti:

*Nutritivne vrednosti na 100 g: Energetska vrednost 0,00 kj/0,00 kcal Proteini 0,0 g Masti 0,0 g Ugljeni hidrati 0,0 g *1 kafena kašika (oko 5 g) Energetska vrednost 0,00 kj/0,00 kcal Proteini 0,0 g Masti 0,0 g Ugljeni hidrati 0,0 g

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.