Bio-kutak logo

KOKOS U PRAHU-PROTEIN 200g

KOKOS U PRAHU-PROTEIN 200g

Šifra: 756

170 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LUČAR doo

Zemlja porekla: Srbija

KOKOS U PRAHU-PROTEIN 200g

Opis:

Obezmašćen, visoko proteinski prah od kore kokosovog oraha 100% (bogato biljnim vlaknima). Ovaj proizvod egzotičnog mirisa i blago slatkastog ukusa karakterističnog za kokos, sadrži značajne količine proteina i prehrambenih vlakana.

Uputstvo:

Predstavlja veoma zdravu alternativu ili dodatak različitim vrstama brašna (do 20%), posebno prilikom pripreme slatkih testa i različitih poslastica. Može se koristiti i za paniranje piletine, ribe i sl., umesto ili u kombinaciji sa raznim vrstama brašna. Fantastičan je dodatak različitim kašama, muslijima, grizu i napicima, smesama i filovima za kolače. Jedna kašika kokosovog praha daće kaši ili musliju egzotičan ukus kokosa i prijatnu gustinu. Može se koristiti kao sastojak vegetarijanske i veganske kuhinje. Priprema obezmašćenog kokosovog mleka: jednu supenu kašiku kokosovog praha razmutiti u 3dl vrele vode. Ostaviti da se potpuno ohladi, a zatim procediti. Ovako dobijeno obezmašćeno kokosovo mleko možete piti toplo, rashlađeno ili dodavati u različite milk šejkove i koktele, kao i u tople napitke (kafa, čaj, topla čokolada).

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.