Bio-kutak logo

COPRINUS PRAH 50g

COPRINUS PRAH 50g

Šifra: 8606027760112

1900 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LEKOVITO

Zemlja porekla: SRBIJA

COPRINUS PRAH 50g

Opis:

Osnovna primena: - diabetes tip I i II (šećerna bolest) - hemoroidi - kancer prostate - kancer grudi (dojke) Prvi rezulati bi trebalo da se primete posle nekoliko dana, tako što je nivo šećera u krvi prestao da varira i polako se smanjuje. Na početku koristite sve lekove i/ili insulin kao što ste koristili i pre početka uzimanja Coprinus-a. Kako primetite da nivo šećera u krvi počne da pada i da se stabilizuje na nekom nižem nivou smanjujete doze lekova i/ili insulina ili Coprinus-a uz konsulataciju sa Vašim lekarom. Gljiva Coprinus Comatus bogata je kalijumom, kalcijumom, gvožđem, bakrom, cinkom i nijacinom ali natrijum sadrži u veoma maloj količini. Pored toga, pokazano je da sadrži dvadeset slobodnih aminokiselina, od kojih su osam esencijalne aminokiseline (koje telo ne može samo da proizvodi pa moraju biti dodatno unete u organizam)!

Sastav:

Prah velike gnojištarke (Coprinus Comatus)

Uputstvo:

Zavisi od težine osobe koja koristi Coprinus, uz Coprinus prah 50g dolazi i jedna kašičica kao za espresso kafu (vrškom puna kašičica je 300mg praha ili jedna doza) -osobe sa normalnom težinom - jedna kašičica posle svakog redovnog obroka (nije potrebno uzimati posle npr jedne jabuke ili slično) -osobe sa smanjenom telesnom masom - mogu uzimati i manje napunjenu kašičicu -osobe sa povećanom telesnom masom mogu i do 3 kašičice posle svakog redovnog obroka NAPOMENA: Coprins-a ne bi trebali da konzumirate alkohol, sat vremena pre i posle uzimanja Coprins Comatus-a.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.