Bio-kutak logo

BESPLATNA DOSTAVA ZA SUBOTICU

05.11.2020. 08:11

BESPLATNA DOSTAVA ZA SUBOTICU- slika 1

Dragi sugrađani, "BIO KUTAK" sa posebnim zadovoljstvom želi da Vas obavesti da od 05. novembra 2020. uvodi još jednu novinu.
Naime, za sve porudžbine preko 2.000, 00 dinara dostava će biti besplatna na području grada Subotice.
Porudžbine će moći da se šalju putem internet prodavnice ili na e-mail biokutak.subotica@gmail.com ili sms-om na telefone 064 180 24 93 ili 064 448 16 81, svakim radnim danom 08:00 - 16:00.
Porudžbine primljene do 12:00 nastojaćemo da isporučimo istog dana, naravno u dogovoru sa Vama.
Nakon prijema porudžbine naš zaposleni će Vas kontaktirati radi potvrde iste, kao i u vezi dogovora o vremenu i mestu isporuke.
Prilikom naručivanja potrebno je da navedete sledeće podatke:
• tačan naziv proizvoda
• količinu
• ime i prezime
• adresu
• broj telefona
Plaćanje se vrši u gotovini prilikom preuzimanja porudžbine.
Verujemo da ćete na ovaj način štedeti vreme, gorivo, ali i živce prilikom traženja mesta za parking. Osim toga, u okolnostima kada je pandemija korona virusa u uzlaznom trendu, donošenje proizvoda na kućnu adresu je nesumnjivo korisno i sa zdravstvenog aspekta.
U danima kada proslavljamo deveti rođendan prodavnice, kada smo pre tri meseca otvorili internet prodavnicu, ažurirali i unapredili postojeći sajt, pokrenuli blog, zatim kreativne i korisne preporuke za užinu kroz objave na FB stranici, "BIO KUTAK" se i dalje trudi da podigne i priširi nivo svojih usluga na zadovoljstvo pre svega svojih vernih kupaca.
Iskreno se radujemo novim izazovima, uz čvrsto uverenje da će vremenom biti sve više Vas koji će koristiti novu uslugu - besplatne dostave.

Napomena.
Za mesta:
Bački Vinogradi, Bikovo, Đurđin, Stari i Novi Žednik, Kelebija, Ljutovo, Mala Bosna, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Šupljak, Čantavir, Višnjevac, Bačko Dušanovo, Bajmok, Mišićevo, Palić i Hajdukovo. Dostava će se naplaćivati 200,00 dinara, za porudžbine preko 2.000,00 dinara.