Bio-kutak logo

SMEŠA ZA TRI LEĆE KOLAČ 900g

SMEŠA ZA TRI LEĆE KOLAČ 900g

Šifra: 8606108655191

340 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: INTERPAK

Zemlja porekla: SRBIJA

SMEŠA ZA TRI LEĆE KOLAČ 900g

Opis:

Tri leće, tzv Tri mleka kolač veoma podseća na naš tradicionalni koh od griza, samo što je sadržaj mleka mnogo bogatiji mlečnim mastima, a time kolač dobija na sočnosti, kremastoj strukturi. Lako se sprema, a užitak je neopisiv. Preporučujemo ga za tople letnje dane, u kojima je savršeno osveženje. Nežni sunđerast kolač , natopljen hladnim mlekom i preliven karamelom, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Uputstvo:

Recept za pripremu: Na 100g smeše za Trileće dodati 1 jaje i 20ml vode. Pomešati sve sastojke a zatim mutiti mikserom najvećom brzinom 5-6 minuta, do postizanja homogene mase. Dobijenu smesu sipati u tepsiju do 3/4 visine kalupa. Peći na temperaturi 180°C - 190°C oko 30 minuta. Nakon pečenja natopiti kolač mlekom i slatkom pavlakom na sledeći način.. (preporuka je na 100g smeše dodati 250ml mleka i 125ml slatke pavlake): Pečen kolač izbockati sa gornje strane i izvaditi iz tepsije. U tepsiju sipati slatku pavlaku. Kolač okrenuti i vratiti u tepsiju tako da gornja (izbockana) strana sada bude dole. Izbockati sadašnju gornju stranu i preliti mlekom. Kolač premazati karamel prelivom.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.