Bio-kutak logo

ETARSKO ULJE LAVANDA 10ml

ETARSKO ULJE LAVANDA 10ml

Šifra: 680

230 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: HERBATERIA

Zemlja porekla: SRBIJA

ETARSKO ULJE LAVANDA 10ml

Opis:

Smeša isparljivih komponenti aromatične biljke Lavandula angustifolia koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih cvetova. Etarsko ulje lavande je prirodni antibiotik, antiseptik, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Deluje lokalno na koži na mestu aplikacija i putem inhalacije na nervni, endokrini i imuni sistem.

Uputstvo:

Etarsko ulje lavande uvek pre upotrebe razblažiti. Sipati 3 - 5 kapi u 30 ml biljnog ulja pre nanošenja na kožu ili na 50 g soli za kupanje ili u vodu za vaporizator. UPOZORENJE: Ne preporučuje se u trudnoći i deci do 6 godina. Ne sme doći ni u kontakt sa očima. Ne nanositi ga direktno na kožu i sluzokožu. Nije za oralnu upotrebu. Čuvati zaštićeno od svetlosti i toplote, van domašaja dece.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.