Bio-kutak logo

ULJE SLAČICE HLADNO PRESOVANO 100ml

ULJE SLAČICE HLADNO PRESOVANO 100ml

Šifra: 8606106334814

330 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LINUM

Zemlja porekla: SRBIJA

ULJE SLAČICE HLADNO PRESOVANO 100ml

Opis:

Ulje slačice smanjuje nivo lošeg holesterola (LDL), čime značajno smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Poboljšava apetit i stimuliše varenje. Povećava protok krvi u organizmu, stimuliše i ubrzava oporavak mišića, smanjuje povišenu telesnu temperaturu. Poseduje snažno antibakterijsko i protiv gljivično dejstvo, pomaže u lečenju otečenih bolnih zgloova i artritisa. Poboljšava kognitivne funkcije mozga.

Sastav:

100% čisto hladno presovano jestivo biljno ulje slačice.

Uputstvo:

Hladno presovano biljno ulje slačice krasi jedinstven neodoljiv pikantan ukus koji obogaćuje salate, soseve i prelive. Nanošenjem na kožu, ulje slačice poboljšava cirkulaciju, stimuliše znojne žlezde, pojačava znojenje, ubrzava uklanjanje toksina iz organizma Masažom grudi uljem slačice sprečava se nakupljanje sluzi u disajnim organima tj ubrzava njihovo izlučivanje, povećava protok vazduha u plućima, te je vrlo koristan obolelim od astme, stimuliše rast kose, sprečava pojavu peruti i svraba.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.