Bio-kutak logo

MEŠAVINA BRAŠNA ZA HLEB I PECIVA 500g

MEŠAVINA BRAŠNA ZA HLEB I PECIVA 500g

Šifra: 762

860 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SAFI

Zemlja porekla: MAĐARSKA

MEŠAVINA BRAŠNA ZA HLEB I PECIVA 500g

Opis:

Pomoću Safi Reform Mešavine brašna bez glutena za hleb i pecivo sa smanjenim sadržajem ugljenih hidrata sa lakoćom možete pripremiti hleb, zemičke, kolače, pizze, pogačice odnosno sva slana i slatka peciva bez glutena, sa smanjenim sadržajem ugljenih hidrata, bez glutena, bez kvasca, bez kiseljenja, a izuzetno je pogodno i za pripremu palačinki i biskvitnih testa.

Sastav:

Skrob iz tapioke, vlakna iz bambusa, brašno od semena susama, brašno od psilijuma, brašno od kokosa, brašno od batata, sredstvo za povećanje zapremine (natrijum hidrokarbonat – soda bikarbona), sredstvo za regulisanje kiselosti (limunska kiselina). Ne sadrži dodati šećer. Proizvod je obogaćen biljnim vlaknima.

Uputstvo:

Sa Safi Reform Mešavinom brašna bez glutena za hleb i pecivo sa smanjenim sadržajem ugljenih hidrata se veoma lako rukuje. Potrebno je samo umešati vodu, jaje, ulje, so, limun ili jabukovo sirće i dodati mešavinu brašna po receptu i oblikovati testo po želji.

Nutritivne vrednosti:

Od energetskog sadržaja 100 g mešavine brašna 243 kJ /61 kcal energije, tj. Od energije 1 kom. Ispečene zemičke (68 g) 90 kJ / 21 kcal energije potiče od dijetnih vlakana. • Prosečna nutritivna vrednost na 100 g mešavine brašna: • Energetska vrednost: 1281 kJ / 306 kcal • Masti: 2.0 g od kojih zasićene masne kiseline 0.7 g • Ugljeni hidrati: 48.2 g od kojih šećeri 1.4 g • Vlakna: 30.4 g • Proteini: 8.4 g • So: 0.02 g

Alergen info:

Alergen info: Proizvod može da sadrži seme susama, seme slačice, celer, razne vrste oraha, sulfite, lupinu!

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.