Bio-kutak logo

CHEFS PATE

CHEFS PATE

Šifra: 11111

380 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SHIITAKAS

Zemlja porekla: SRBIJA

CHEFS PATE

Opis:

CHEF’S PÂTÉ je niskokaloričan veganski, posni namaz, prefinjene teksture i ukusa koji osvaja na prvi zalogaj. Nastao je kao rezultat pažljivo pripremljene kombinacije odabranog svežeg povrća i 30% šitake pečuraka (bez leblebije – humusa), koji stimuliše na bolji rad čitav organizam, a svojim zdravstvenim benefitima jača Vaš imunitet. Potpuno je prirodan proizvod koji ne sadrži konzervanse, gluten, aditive, šećere i pojačivača ukusa.

Sastav:

Shiitake pečurka 30%, voda, ulje biljnog porekla, proteini graška, krompirov skrob, maltodekstrin, inaktivni kvasac, mešavina začina, so.

Uputstvo:

Možete da ga namažete na bruskete, hleb za sendviče, krekere, tost, lanene pločice, obogatiće obrok zdravim punim ukusom koji Vam dugo ostaje u ustima.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.