Bio-kutak logo

ORGANSKI AGAVE SIRUP 230g

ORGANSKI AGAVE SIRUP 230g

Šifra: 618

460 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: BEYOND

ORGANSKI AGAVE SIRUP 230g

Opis:

Ovo je prirodni, organski, okrepljujuci zaslađivač, od plave agave. Veoma je sladak (30% slađi od šećera). Zdravija je zamena za šećer i veštačke zaslađivače. Jedna od najvećih zdravstvenih prednosti agava sirupa je niski glikemijski indeks, zbog čega pruža sladak ukus bez naglog skoka šećera u krvi, koji mnogi drugi šećeri izazivaju. Agava sirup je ukusni prirodni zaslađivač koji mogu umereno koristiti osobe na redukcionim dijetama, dijabetičari i ljudi koji biraju zdravije namirnice za sebe i svoju porodicu, kao zamenu za refinisane šećere sa visokim glikemijskim indeksom. Agava sirup ima visok nivo fruktoze. Fruktoza je prirodni šećer koji veliki broj voća i povrća sadrži. Ona je takođe prirodni oblik ugljenih hidrata i koji su, već hiljadama godina, važan izvor energije za telo. Studije su pokazale da fruktoza, u određenim količinama, može da smanji rizik od raka prostate.

Sastav:

100% agave sirup

Uputstvo:

Koristi se za zaslađivanje kafe, čaja, sokova, kolača, preliva za salatu, sosove, u receptima za kuvanje i pečenje, lako se meša sa hladnim napicima, pa je dobar i za zaslađivanje smutija i letnjih napitaka, i svih drugih namirnica za koje se inače koriste šećer i drugi zaslađivači. S obzirom da je agava sirup slađi od šećera i meda, u receptima koristite manju količinu sirupa, oko trećinu.

Nutritivne vrednosti:

Nutritivna deklaracija u 100g / % dnevnog referentnog unosa* *Referentni unos za prosecnu odraslu osobu: 8400 kJ / 2000 kcal* Energ.vrednost 1400kJ/333kcal (16,65%*), proteini 0 g (0%*), ugljeni hidrati 98 g (37,7%*) od kojih šeceri 74,2 g (82,4%*), masti 0 g / 0%, od kojih zasicene masne kiseline 0g / 0%, biljna vlakna 0 g / 0%, so 0g / 0%

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.