Bio-kutak logo

ORGANSKA CRVENA MAKA U PRAHU 100g

ORGANSKA CRVENA MAKA U PRAHU 100g

Šifra: 2222.1

570 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: WE ARE ONE

Zemlja porekla: PERU

ORGANSKA CRVENA MAKA U PRAHU 100g

Opis:

Crvena maka, u odnosu na crnu i zlatnu, sadrži više aminokiselina i predstavlja najređu sortu make. Više je koriste žene. Maka u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12, C, E, alkaloide, mikro i makro nutrijente, belančevine, vlakna, masne kiseline, tanin, natrijum, kalcijum, kalijum, bakar, cink, gvožđe, mangan, silicijum i magnezijum. Maka je najpoznatiji adaptogen te se koristi za povećanje libida, hormonalni balans, povećanje plodnosti, podizanje nivoa energije i jačanje imuniteta. Može pomoći kod endometrioze i policističnih jajnika, podstiče idealno stanje za začeće ploda, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, reguliše rad štitne žlezde. Podstiče pravilnu sintezu gvožđa, magnezijuma i kalcijuma te pomaže u lečenju od anemije.

Sastav:

100% prah organske crvene peruanske make

Uputstvo:

Žene uzimaju dnevnu dozu od 3gr što je srednje popunjena kafena kašičica Muškarci zbog veće konstitucije koriste 5g make dnevno što je puna kafena kašičica praha. Prah se može pomešati sa jogurtom, sokom, mlekom... Način upotrebe: Dodati kafenu kašiku (3-5g) šejkovima, smutijima, voćnim napicima. Ne preporučuje se mlađima od 18. godina!

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.